logonome
 
 
   
HOME WIE ZIJN WIR WAAR ZIJN WIJ CONTACTEN ACTIVITEITEN EN EVENEMENTEN GASTVRIJHEID TARIVIEN GALERIJ

VERBLIJF/KAMERS

De Agriturismo biedt de eigen gasten drie kamers met een terras met zeezicht, eenvoudig en gezellig ingericht met ambachtelijk gemaakte meubels, smeedijzeren bedden en iedere kamer voorzien van een eigen badkamer. Een kamer is voorzien van air conditioning.

RESTAURANT

De Agriturismo biedt een authentieke keuken met eigengemaakte pasta, groente en fruit uit de eigen moestuin naar gelang het seizoen. De kazen en worsten zijn allemaal geproduceerd in de eigen boerderij, hetgeen goede kwaliteit en versheid garandeert. De smaak van producten is afkomstig uit de authentieke mediterrane traditie, met name de Cilentaanse.
Vlees van de grill is een specialiteit van de Agriturismo, maar de kok besteedt veel aandacht aan hen die geen vlees eten en bereidt dan geheel vegetarische gerechten.
Het ontbijt buffet, op basis van taarten en huisgemaakte jam, is bovendien voorzien van seizoensfruit, geplukt in de eigen boomgaarden.
De keuken is altijd geopend hiervoor moet van tevoren gereserveerd worden om de versheid van onze producten te kunnen garanderen.