logonome
 
 
   
HOME WIE ZIJN WIJ WAAR ZIJN WIJ CONTACTEN ACTIVITEITEN EN EVENEMENTEN GASTVRIJHEID TARIVIEN GALERIJ
maps

WAAR ZIJN WIJ
De Agriturismo Antica Chiesa di San Fantino bevindt zich in de Contrada San Fantino – 84030 Torraca, en ligt aan de zuidgrens van het Nationaal Park Cilento e Vallo di Diano, bij de baai van Sapri in de Golf di Policastro.

Hoe bereikt u ons

PER AUTO:

De Agriturismo is op circa 200 km van Napels gelegen en 150 km van Salerno. Vanaf de 'Autostrada del Sole' A3 Salerno-Reggio Calabria, neemt u als u vanuit het noorden komt de uitrit Padula-Buonabitacolo, of Lagonegro Nord als u uit het zuiden komt, en dan volgt u de borden Sapri. Vanaf het plein in Sapri waar het postkantoor is volgt u de route naar Torraca (S.P. 16), en na ongeveer 8 km, ziet u rechts het bord die u de richting wijst naar de Agriturismo Antica Chiesa di San Fantino.

PER TREIN:

Sapri heeft een treinstation en is dus vanuit de meeste grote steden rechtstreeks te bereiken (Milaan, Bologna, Rome, Florence, Napels, Salerno). Voor verdere informatie zie trenitalia

PER VLIEGTUIG:

De locatie is - dankzij de vliegvelden van Napels en Salerno - vanuit de belangrijkste Europese steden te bereiken met verschillende vliegtuigmaatschappijen, waaronder low cost. Transavia - Alitalia - Easyjet - Ryanair.

OVER ZEE: Het is in de zomer mogelijk Sapri te bereiken vanuit de havens van Napels, Salerno en Capri met de Metrò del mare.

IN DE OMGEVING

De Agriturismo Antica Chiesa di San Fantino gelegen in het Nationaal Park il Cilento, is een uitstekende strategische locatie, die de bezoekers in staat stelt op slechts 7 km afstand te genieten van de schitterende zee, beroemd om zijn Spigolatrice di Sapri, en ook de iets zuidelijker gelegen stranden van Maratea (Acquafredda, Cersuta e Spiaggia Nera).
Verder ligt het dichtbij verschillende bezienswaardigheden, kunststeden en historische plaatsen, zoals het grootste Kartuizer klooster van Italië La Certosa di S. Lorenzo a Padula, door de Unesco uitgeroepen tot werelderfgoed (50km vanaf de Agriturismo).

Archeologische website over Paestum e Velia
WWF Oase en de Bussento grot
Maratea en het Christus beeld il Cristo Redentore